Olen kuvataiteen maisteri, taidemaalari, kuvataiteilija ja kuvataiteen opettaja. Olen valmistunut kuvataideakatemiasta 2001. Maalaan mm. abstrakteja töitä akryyli- ja öljyväreillä. Minua kiinnostaa moni eri tekniikka, rakastan taidetta eri muodoissa, haluan oppia uusia asioita ja nautin tekemisestä. Niinpä olen viime vuosina tehnyt paljon grafiikkaa, sekä metalli-että puugrafiikkaa. Teen myös keramiikkatöitä. Välillä piirrän, tussilla tai hiilikynällä, akvarelleilla maalaan myös. Minua kiinnostaa trash design, ja kiinnostaa suunnitella tarpeellisia esineitä ja korjata, suunnitella kierrätystaidetta. Jos kysytään, mikä taiteen muoto on lähinnä sydäntäni, niin se on käsitetaide.
Töissäni koitan rentoutua ja sntaa alitajunnan viedä. Se on intensiivistä, keskittynyttä. Maalauksella on oma kieli, sitä täytyy noudattaa.

 v. 2020 kesänä tein maalauksisia Vierasta kieltä , koskettavinta oli , että töiden nimet alkoivat elää omaa elämäänsä. Tekstit ovat kyllä olleet tärkeitä aina, mutta olen  myös sitä mieltä, että maalaukset eivät tarvitse nimeä välttämättä. Sen pitää toimia itsenään. Mutta minulle niille tulee nimiä . ”Olin siellä niin kauan, että tuli pimeää” ja ” Olin siellä niin kauan kun aurinko laski- en ole koskaan ollut  niin yksin.” En meinannut uskaltaa kirjoittaa niitä, nehän on totta, kuin mun päiväkirjasta.. Olin iloinen, kun eräs mies näyttelyssä piti näistä maalauksists ja sanoi, että hyvin paljon niiden nimistä.
 

Minulta voi tilata tilaustöitä. 


Luo kotisivut ilmaiseksi!